Hvornår er Mors dag 2021

Mors dag flader altid den 2. søndag i marts måned. Det er i hvert fald den dag vi fejrer Mors dag i Danmark. Denne tradition er blevet afholdt i Danmark siden 1929, vi har snart fejret vores mødre i et århundrede. De fleste familier i Danmark fejrer dagen ved at give mor en buket blomster.

Blomster levering på mors dag

Er din mor ikke i nærheden, eller vil du bare overraske hende med en buket blomster? Så kan du nemt og hurtigt bestille blomster til levering på Mors dag. Find en buket du synes din mor kan lide, så sørger vi for, at din mor får en smuk blomsterhilsen på dagen.

Giver man specielle blomster til mor på Mors dag?

Vi har i Danmark fejret Mors dag i næsten 100 år men der findes ikke en kutyme for dagen. Der er derfor ingen specielle blomster der bliver givet til mor på dagen. De fleste vælger dog en buket røde roser. Vi har her på siden en del Mors dag buketter, designet til dagen. Ved du ikke helt hvad din mor kan lide, så kan du garanteret glæde hende med en af vores Mors dag buketter.

Giv din mor hendes yndlingsblomster til Mors dag

Ved du, hvilke blomster din mor kan lide? Super! Gv din mor hendes yndlingsblomster til Mors dag og gær din blomsterhilsen endnu mere personlig.

Vin, Chokolade, te og en dejlig gavekurv: en oplagt Mors dag-gave

Send også nogle lækkerier med din blomsterhilsen og gør din mor endnu gladere. Du kan med blomsterne sende eksklusiv chokolade produceret i Danmark, lækker te med utrolig aroma.