Send en bårebuket til ceremonien

Vil du sende en fin og subtil sidste hilsen til en du holdt af? Eller kender du de efterladte og vil sende nogle varmende ord? Så er en bårebuket en passende måde at gøre det på. Vi tilbyder bårebuketter i forskellige størrelser og med varierende blomsterkompositioner. Send en bårebuket til Kirken, om det er en begravelse eller bisættelse, er vi sikre på at vi kan hjælpe dig med den helt rigtige bårebuket.

Send en krans til begravelse

En flot blomsterkrans er en betydningsfuld og smuk måde, at vise sine kondolencer til et værdsat og elsket menneske. Kransens symbolik er tidløs og udtrykker livets cirkel og det endeløse. Skal du afholde en begravelse eller bisættelse, eller er du inviteret og er på udkig efter en flot blomsterkrans, kan du her på siden med sikkerhed finde det, du leder efter. Passer farven ikke? Eller er der nogle specifikke blomster den afdøde kunne lide, som du kunne tænke dig i blomsterkransen? Så skriv en bemærkning, ved indkøbskurven, så ændrer vi farven eller blomsterne på den valgte krans. Bestil en krans til begravelse eller bisættelse nu.

Send blomster til begravelse eller bisættelse

Vil du sende en sidste hilsen til en begravelse eller bisættelse?
Vi har et stort udvalg af bårebuketter og andet begravelsesbinderi som du kan sende til enhver Kirke i hele Storkøbenhavn.

Blomsterhjerte til begravelse

At sende en blomsterhyldest i form af et blomsterhjerte for at ære begravelsen af en person, du elsker, er en handling, der fortæller, hvor dybt dine følelser går og vil ikke gå ubemærket hen. Et blomsterhjerte er en god måde at vise respekt for den afdøde og en smuk sidste hilsen, til en du holdte meget af.

Bestil blomster levering til begravelse

Bisættelse eller begravelse af en ven, familiemedlem eller en kollega er helt klart noget at den sørgeligste begivenhed i menneskets liv. Det er derfor vigtigt at udtrykke sin sorg og respekt til den afdøde på en passende vis. Dette kan blandt andet gøres med en bårebuket, krans eller hjerte.

Begravelsesblomster – hvad skal jeg vælge af blomster til begravelsen?

Vi mennesker er så forskellige og kan derfor pynte på mange forskellige måder med blomster til begravelser. Mange vælger en bårebuket, blomsterkrans eller et blomsterhjerte. Er du ikke helt afklaret med hvad du skal bidrage med til begravelsen eller bisættelse? Så vil vi råde dig til at spørge familien pænt, om den afdøde havde nogle specifikke ønsker til begravelsen.

Når du skal til at vælge blomster eller bårebuketter til begravelsen, kan du med fordel have den afdødes personlighed in mente. Hvad var yndlingsfarven? Havde den afdøde nogle blomster som de var, ville med? Det er idealt at have disse ting i baghovedet når du skal til at vælge din blomster hilsen, da det også vil gøre det hele mere personligt.

Hvis ikke den afdøde havde en yndlingsblomst, så er der nogle klassikere i begravelsesblomsterne du kan inkluderede i din begravelses blomster hilsen. Bland disse er roser og liljer. Roserne symboliserer kærlighed til den afdøde og er en klassisk begravelsesblomst. Liljerne symboliserer uskyld og renhed, og er en typisk blomst brugt i begravelsesblomster.

Du kan blandt andet sende en smuk hvid bårebuket, hvor de klassiske liljer indgår, så du kan vise din respekt og kærlighed for den afdøde på en personlige måde.

Valget afhænger af mange faktorer som relation til den afdøde eller de efterladte, det vigtigste er dog at din hilsen kommer ud til de efterladte og at den afspejler din relation til den afdøde og eller de efterladte.

De nærmeste pårørende giver som regel de største og smukkeste mens fjerne venner og andre bekendte sender en hilsen der er mindre. Dette skyldes da blomsterne ligges så de største er tættest på kisten og de mindste længst væk fra kisten. Placeringen af blomsterne symboliserer relationen til den afdøde og eller de efterladte.

Ved levering af din blomster hilsen til begravelsen kan du vælge at vedlægge en personlig hilsen, så du kan få mulighed for at udtrykke dig. Ved begravelsesblomster er det dog også muligt at bestille et bånd. Vores begravelsesbånd har to længder. Den ene skrives der typisk en hilsen til den afdøde og navnene på afsenderen på den anden.

Bestil gerne din blomster hilsen til begravelsen i god tid, og oplys altid tidspunktet for begravelsen/bisættelsen. Så du er sikker på, at vi kan nå at levere buketten i tide.

Blomster til begravelse: vi står til rådighed og vil meget gerne hjælpe dig.

Står du og skal bruge en bårebuket, blomsterkrans og en kistepynt til en begravelse og mangler hjælp til at vælge de helt rigtige blomster? Vi ved hos e-BLOMST.dk, at det kan være svært at vælge de rigtige blomster især til en begravelse, når du har andre ting at tænke på i en svær tid. Vi vil derfor gerne tilbyde dig vores hjælp, når du skal til at finde den helt rigtige sammensætning af blomster til begravelsen.

Står du inde med spørgsmål eller har særlige ønsker til blomsterkranse, blomsterhjerter og bårebuketter eller helt andre forespørgsler, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så vi sammen kan finde den rigtige sammensætning af blomster til begravelsen.

Hvad koster en bårebuket?

Hvad skal en bårebuket koste? En bårebuket koster 295 kr. hos e-BLOMST, da vi mener at man skal op i en hvis størrelse, for at få en tilfredsstillende bårebuket, vi laver dem derfor ikke mindre. Du har dog mulighed for at bestille større bårebuketter på siden. Kutymen er også at jo tættere man er på den afdøde og de efterladte jo større en bårebuket sender man. Du kan derfor finde en bårebuket til enhver relation

Hvad skriver man på et kort til en bårebuket

Hvad du skriver på en bårebuket, er en meget personlig sag og afhænger af dit personlige forhold til den afdøde og eller de efterladte.

Var det en god kollega eller en anden bekendt, er det almindeligt at skrive en tekst der er mere neutral i sin tone, hvor du blandt andet kan udtrykke en sidste hilsen til den afdøde eller varmende ord til de efterladte.
Tværtimod, er det mest naturligt at gøre hilsenen, på bårebuketten mere personlig, hvis også forholdet har været meget personligt og tæt.

Det kan for eksempel være nogle ord eller sætning, som den afdøde brugte hyppigt, måske en intern spøg, som man typisk grinte af sammen. Et citat kan også være oplagt. Havde den afdøde et citat som de holdte meget af, eller har du set et citat som du mener at den afdøde ville kunne lide, er det oplagt at inddrage dette.

Lige meget den tekst du vælger at vedlægge din bårebuket, er et par kærlige ord den fineste måde at sige tak for den tid, man har tilbragt sammen.

 • - Hvil i fred

  - Tak for alt

  - Sov sødt kære

  - Elsket og savnet

 • - Æret være dit minde

  - Et kærligt farvel

  - Vi ses på den anden side

  - Farvel kære ven

 • - Tak for alle de gode stunder

  - Jeg vil aldrig glemme dig

  - En sidste hilsen

  - Altid elsket aldrig glemt

1 af 3

Bårebuket med bånd eller kort

De fleste vælger at bestille et bånd med bårebuketten. Det gør de typisk fordi et bånd med bårebuketten ser godt ud og fordi det synliggør, overfor alle der er til stede til ceremonien, hvem den smukke bårebuket er fra.

Vil du gerne vedlægge et bånd med din bårebuket? Du kan sende din personlige hilsen i form af et bånd for kun 150 kr.

Har du ikke lyst til at bestille et bånd til din hilsen? Så kan du få et gratis kort med din ordre, eller opgradere den til et eksklusivt kort for kun 20 kr.