Blomster leveret til kontoret

Vi har gennem årene tilegnet os ekspertise i at levere smukke blomster til forskellige lejligheder, herunder receptioner, blomster til nye medarbejdere, jubilæer og andre dekorative opgaver for virksomheder. Vores kreative og erfarne team kan designe blomsterarrangementer efter dine ønsker og behov for at sikre, at din virksomhed præsenteres på bedst mulig vis. Lad os hjælpe dig med at skabe et positivt indtryk og vise din påskønnelse for dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere gennem vores smukke og unikke blomsterdekorationer.

Hurtig blomsterlevering til ALLE kontorer og adresser i Storkøbenhavn

En buket siger mere en 1000 ord og opmuntre en med det samme. Det er derfor en god gave at sende til personer, du holder af. Du kan bestille blomster til alle virksomheder og medarbejdere boende i af Storkøbenhavn. Vi har blomsterlevering alle ugens 7 dage. Vi sørger for at levere en smuk buket, der med sikkerhed vil få et smil frem på modtageren, lige meget anledning. Foroven har vi udvalgt fire buketter, men vi har mange flere, du kan med sikkerhed finde den perfekte buket til netop din modtager.

Kan jeg få mine blomster leveret til kontoret samme dag?

Du kan bestille blomster til kontoret i dag, hvis klokken endnu ikke er over 12.00. Du kan også sende blomster til hele Storkøbenhavn samme dag. Vi leverer blomster alle dage året rundt, så du kan sende din blomster hilsen, når du har lyst. Det betyder derfor, at du heller ikke skal bekymre dig om blomsterlevering på søndage og helligdage. Det kan være en medarbejder har fødselsdag en søndag. Det er din gode ret at kunne fejre dine kollegaer og ansatte på deres gode dag. Du kan derfor på få klik bestille en buket blomster til levering også på søndage.

TILPASSET SORTIMENT

Du kan få oprettet skræddersyet produkter tilpasset dine behov.

SKRÆDDERSYET PLATFORM

I får jeres helt egen platform tilpasset jeres behov. Her kan i bestille nemt, helt uden at logge ind. I modtager en faktura pr. mail med det samme, med aftalte betalings bertingelser.

Hvorfor blomster er et must have på kontoret

Blomster og planter på arbejdspladsen er ikke bare en behagelig tilføjelse, de har også en række positive effekter på både medarbejdere og gæster. Ved at skabe en afslappende atmosfære og forbedre indeklimaet kan blomster og planter reducere stress og øge produktiviteten. Derudover er blomster en fantastisk måde at skabe et positivt førstehåndsindtryk for gæster og kunder.

Ved at have smukke blomster og planter i hverdagen kan virksomheden også skabe en følelse af glæde og tryghed for både medarbejdere og gæster. Det er en enkel måde at understrege virksomhedens stil og udtryk på og skabe en unik stemning i kontormiljøet.

Skal du have en blomster aftale?

Skriv en mail på:

Info@e-blomst.dk

Så laver vi en skræddersyet aftale efter jeres virksomheds behov.