Hej,

Velkommen til e-BLOMST.dk. Vi er glade for at du er her.

Vi har drevet blomsterforretning i mere end 20 år, og gør det stadig som første dag, med stor passion og glæde. Vi startede dengang fordi vi havde en stor kærlighed til blomster og håndværk. Vi elsker stadig blomster og at være med til enhver lejlighed når vi afleverer blomster til modtager.

Alle blomster bliver bundet i huset, for at sikre højest mulig kvalitet og standard. Vi har i e-BLOMST.dk en hemmelig opskrift på at binde de mest vidunderlige buketter og blomster. Nogle af ingredienserne er roser, nelliker og MASSERE af kærlighed. Vi håber også i kan se vores kærlighed når i modtager blomster fra os.

Udover at binde blomsterne med kærlighed, sikre vi os de bedste blomster, ved at tage på grønt torvet tidligt om morgenen. Ja vi er faktisk en af de tidligste på grønt torvet for at sikre vi har de bedste, mest friske og holdbar blomster.

Som i nok har forstået indtil nu elsker vi blomster. Faktisk lever og ånder vi for blomster. Vores mission er derfor at have blomster i hvert hus i Danmark. Dette ønsker vi fordi vi tror på at blomster giver noget helt særligt i et hjem. Det forvandler et hus til er hjem. Det giver en god duft og gør mennesker glade.

Vi oplever desværre mange af vores konkurrenter tager astronomiske priser for blomster. Det vil vi gøre om på! Vi tror simpelthen ikke på at tage så høje priser for blomster. Blomster betyder alt og har en ekstrem høj værdi for os, det er ikke ens betydning med at vi vil tage høje priser for blomster.

Vi elsker ikke kun blomster, men alt i naturen

Vi passer derfor på naturen så godt som vi nu kan. Vi gør dette ved blandt andet minimerer vores brug af emballage, ved brug af emballage fremstillet af genbrugsmaterialer mm.