Blomster til erhverv

Bestil blomster til kontoret, det spreder glæde

Nogle af vores erhvervskunder

Køb blomster som erhvervskunde

Køb blomster til virksomheden som erhvervskunde og få endnu flere fordele. Som erhvervskunde hos e-BLOMST kan du blandt andet betale samlet en gang om måneden. Skriv til os og få en uforpligtigende tilbud, og få en skræddersyet løsning der passer netop din virksomhed.

Receptions buketter

Bestil receptions buketter på webshoppen og modtag buketten så den står klart hver uge, hver anden uge eller når du synes receptionsbuketten skal fornyes. Vi kan levere smukke receptions buketter i faste intervaller så dine gæster bliver taget godt i mod, allerede ved receptionen.

Planter til virksomheden

Vil du pynte kontoret med planter? Det er en god ide! Planter giver liv og pynter på kontoret. Har du specifikke ønsker til planter, så skriv til os på info@e-blomst.dk, så finder vi netop den plante du vil have og bringer den til kontoret.

Blomster til medarbejderne

Medarbejderne fortjener altid en smuk buket, det er dog nogle anledninger, hvor de fortjener en ekstra sær behandling.

Fødselsdagsblomster til medarbejdere

Har din medarbejder fødselsdag er en smuk fødselsdagsbuket en god måde at sige tillykke på. Blomsterne kan sendes til privatadressen eller bestilles til kontoret, hvor den ansatte kan blive overrasket med en smuk fødselsdagsbuket.

Jubilæum

En god ansat med mange år i virksomheden er smukt og fortjener en endnu smukkere jubilæumsbuket. Bestil en smuk jubilæumsbuket til kontoret og glæd din ansat.

Sidste dag på kontoret

Sidste dag på kontoret er altid svært, men en smuk buket er en god måde at sige farvel på. En buket siger mere end 1000 ord og kan udtrykke nogle følelser man ikke altid kan komme ud med.

Få en skræddersyet aftale

Er i interesseret i en skræddersyet aftale, der passer netop din virksomhed. Så skriv til os på info@e-blomst.dk og få en uforpligtigende tilbud.