Blomster udbringning i København

Send en smuk blomsterhilsen og glæd en du holder af.

Vælg din blomsterhilsen og modtager så sørger vi for, at friske blomster bundet med kærlighed, bliver leveret rettidigt til den heldige modtager.

Udvalgte buketter

Send en kærlig tanke, i form af en smuk buket til en du holder af!

 • Floristens Valg
  Floristens Valg-Buket-e-BLOMST.dk
  Normalpris

  Fra: 265,00 kr

  Udsalgspris
  265,00 kr
  Pris pr. stk.
  pr. 
 • Festlig Buket
  Festlig Buket-Buket-e-BLOMST.dk
  Normalpris

  Fra: 245,00 kr

  Udsalgspris
  245,00 kr
  Pris pr. stk.
  pr. 
 • Glad Buket
  Glad Buket-Buket-e-BLOMST.dk
  Normalpris

  Fra: 265,00 kr

  Udsalgspris
  265,00 kr
  Pris pr. stk.
  pr. 
 • Rosendrøm
  Rosendrøm-Buket-e-BLOMST.dk
  Normalpris

  Fra: 300,00 kr

  Udsalgspris
  300,00 kr
  Pris pr. stk.
  pr. 

Blomster til enhver anledning

Vælg en af de mange blomstergaver for at glæde en du holder af!

Begravelsesblomster

Send en af vores begravelsesblomster for at deltage i sorgen.

Vi sørger for blomster udbringning til alle byer i Storkøbenhavn. Uanset om modtageren af blomsterne er i København, Frederiksberg, Amager, Østerbro, Lyngby eller en anden by i Storkøbenhavn. Uanset destination sørger vi for at din blomsterhilsen kommer ud til modtager i form a friske blomster bundet samme dag.

Udbringning af blomster er en vigtig opgave

Det er vigtigt at blomster udbringningen udføres korrekt for, at din blomsterhilsen bliver en positiv oplevelse for modtageren. Vi tager det derfor seriøst når i vælger e-BLOMST til at varetage denne opgave. Vi gør os derfor altid umage for at bringe blomsterne ud rette tid, sted og modtager.

Vi vil nedenfor tage dig med på en rejse hvor du, i en detaljeret grad kan se bag kulissen og opleve hvad der foregår fra du trykker bestil til din blomsterhilsen bliver leveret.

Din blomsterhilsen bliver bundet af en vores dygtige florister.

Når dagen for udbringningen er ankommet, starter vores florister med at gennemgå din ordre, for at din hilsen bliver bundet lige netop dine ønsker. Herefter går floristen rundt i værkstedet for at håndplukke, hver en enkelt blomst der skal i din blomsterhilsen. Vores kreative florist vil herefter kreere din blomsterhilsen passende til anledning og sæson.

Indpakning af blomsterne

Blomsterne vil herefter blive indpakket efter ønske og produkt. Det er vigtigt at dit blomster, vin, chokolade mm. bliver indpakket i tråd med anledningen for bestillingen og årstiden. Det er vigtigt at blomster leveringen bliver en positiv oplevelse og ser indbydende ud hver gang.

Indpakningen af friske blomster har en stor indflydelse på blomsternes levetid. Det er derfor vigtigt at blomsterne bliver pakket forsvarligt ind.

Vi pakker altid blomsterne med godt med fugt så stilkene ikke tørrer ud. Så modtageren af din blomsterhilsen ikke skal klippe og skære i stilkene når de modtager blomster fra e-BLOMST.dk. Indpakning af buketter tager altid udgangspunkt i vejret.

Om vinteren sørger vi altid for at blomsterne bliver pakket forsvarligt i en lukket indpakning. Dette skyldes at blomsterne ikke skal tage skade af vind og vejr. Tilsvarende sørger vi for at blomsterne bliver pakket så de har mulighed for at ånde og ikke bliver overophedede om sommeren.

Blomster udbringning med smil

Efter blomsterne er pakket forsvarligt ind efter sæson og ønsker vil en af vores chauffører hente blomsterne så de kan leveres modtager. Transporten foregår forsvarligt så hverken blomsterne, chokolade eller vin tager skade under transporten.

Når vi ankommer til adressen, leverer vi altid blomsterne med et smil og sørger for at din hilsen bliver videregivet på en positiv og venlig måde.

Hvis modtager ikke er hjemme til at modtage blomsterne

Er modtager ikke hjemme til at modtage blomsterne, er der flere faktorer at tage forhold til. Det er altid vigtigt at give os modtagerens telefon nummer, hvis du kender det. Vi ringer altid til modtager, hvis ikke der er nogle hjemme til at modtage blomsterne.

Hvis ikke du har vedlagt et telefonnummer til modtager vælger vi at stille din blomsterhilsen ved døren hvis følgende er opfyldt.

 • Vejret tillader det
 • Der er ikke en stor risiko for at blomsterne bliver stjålet
 • Vi er sikre på at adressen er korrekt (Navn og efternavn står tydeligt på postkasse / dør)

Hvis vi vurderer at det ikke er ansvarligt at stille blomsterne ved døren og ikke har fået kontakt til modtageren, tager vi blomsterne med til butikken, hvor blomsterne kan hentes.

Blomster udbringning til begravelser og bisættelser

Udbringning af blomster til begravelser og bisættelser sker oftest direkte til kirken eller der, hvor ceremonien foregår. Vi stræber efter at leverer blomsterne en time før ceremonien starter.

Er der begravelses bånd på blomsterne, bliver disse håndteret så de ikke er krøllede eller beskidte når de bliver leveret.

Kistepynt sørger vi for altid at ligge direkte på kisten, så du ikke skal tænke på det.