Send en buket til din mor, for at glæde hende!

En buket siger mere en 1000 ord og opmuntre en med det samme, det er derfor en god gave at sende til din mor. Bestil en buket levering til mors dag nu, så sørger vi for at leverer en smuk buket, der med sikkerhed vil få et smil frem på hende.

Send blomstergaver på Mors dag

Vi har meget andet end buketter! Vil du sende en anden blomstergave? Du kan herunder se hvad vi ellers kan byde på. Vælg en af de mange blomstergaver, for at glæde din mor! Du kan garanteret finde noget du synes er interessant som vil glæde hende på mors dag. Bestil en blomster levering til mors dag, for at få smilet frem på hende!

Kan jeg sende blomster til min mor i dag?

Du kan sende blomster på mors dag, hvis klokken endnu ikke er over 12.00. Du kan sende blomster til hele Storkøbenhavn samme dag også søndag og helligdage. Vi leverer blomster alle dage året rundt, så du kan sende din blomsterhilsen, når du har lyst.

Hvornår er det Mors dag 2023

Mors dag flader altid den 2. søndag i marts måned. Det er i hvert fald den dag vi fejrer Mors dag i Danmark. Denne tradition er blevet afholdt i Danmark siden 1929, vi har snart fejret vores mødre i et århundrede. De fleste familier i Danmark fejrer dagen ved at give mor en buket blomster.

Blomster levering på mors dag

Er din mor ikke i nærheden, eller vil du bare overraske hende med en buket blomster? Så kan du nemt og hurtigt bestille blomster til levering på Mors dag. Find en buket du synes din mor kan lide, så sørger vi for, at din mor får en smuk blomsterhilsen på dagen.

Giver man specielle blomster til mor på Mors dag?

Vi har i Danmark fejret Mors dag i næsten 100 år men der findes ikke en kutyme for dagen. Der er derfor ingen specielle blomster der bliver givet til mor på dagen. De fleste vælger dog en buket røde roser. Vi har her på siden en del Mors dag buketter, designet til dagen. Ved du ikke helt hvad din mor kan lide, så kan du garanteret glæde hende med en af vores Mors dag buketter.

Giv din mor hendes yndlingsblomster til Mors dag

Ved du, hvilke blomster din mor kan lide? Super! Gv din mor hendes yndlingsblomster til Mors dag og gær din blomsterhilsen endnu mere personlig.

Vin, Chokolade, te og en dejlig gavekurv: en oplagt Mors dag-gave

Send også nogle lækkerier med din blomsterhilsen og gør din mor endnu gladere. Du kan med blomsterne sende eksklusiv chokolade produceret i Danmark, lækker te med utrolig aroma.