Bestil blomster levering og få leveret samme dag du bestiller!

Med e-BLOMST.dk kan du bestille blomster levering til en du holder af og få dem bragt ud samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12. Vi har blomster levering i København og alle byer i omegnen med et postnummer mellem 1000-2999.

Når du bestiller blomster levering gennem os, sørger vi for at din hilsen bliver personligt leveret til den heldige modtager.

Blomster levering til ALLE anledninger

Hos e-BLOMST.dk elsker vi alle typer blomster. Faktisk er der kun én ting, vi elsker mere end blomster, og det er at hjælpe dig med at glæde en, du har kær. Så har vi helt sikkert en flot buket til anledningen. 

Vi udfører også smukke bårebuketterkistepyntblomsterkranse og kondolencebuketter, hvis du ønsker at sende blomster for at vise din deltagelse i sorgen i en trist tid. Vi kan naturligvis levere bårebuketten til kirken, så du kan fokusere på det vigtige.

Blomster levering alle ugens 7 dage - Nemt og Sikkert

Vi har blomster til enhver lejlighed så du nemt kan bestille levering af en blomsterhilsen, når du vil.

Vil du bestille blomster levering samme dag? - Intet problem, bestil din blomster levering inden klokken 12, så leverer vi allerede samme dag.

Vores passion for blomster

Vores blomster er valgt grundigt og efter nøje inspektion af hver enkelt stilk. Dette sikrer en lang levetid og en glad modtager, der kan nyde blomsterne endnu længere. 

Vi er nogle af de første, der møder op på Grønttorvet om morgenen for at sikre os de bedste og mest friske blomster. Det sikrer, at vi kan sende blomster ud til modtagerne, der er friske og som holder længere. 

Blomster fra e-BLOMST.dk er bundet med passion for blomsterbinderi og kærlighed til blomster. I vores sortiment finder du buketter, planter, bårebuketter, blomsterkranse, kistepynt og meget mere – altid unikt designet til alle sæsoner og begivenheder.

København - Nyhavn

Blomster levering, ALLE dage

Vil du bestille levering af en buket blomster eller lignende til en du holder af i København? Du kan her på siden, nemt bestille blomster til enhver anledning, med levering i København.


BLOMSTER LEVERING I HELE KØBENHAVN
Send blomster til Frederiksbergblomster levering i Gentofte eller en blomster hilsen til Amager. Ja, du kan faktisk bestille blomster levering til hele Storkøbenhavn, her på siden.