Send en buket til Lyngby, for at glæde den du holder af!

En buket siger mere end 1000 ord. Send en buket til venner eller familie i Lyngby og glæd dem med en smuk blomster hilsen. Vælg en af vores mange buketter, vi binder alle buketter frisk den dag du ønsker de skal leveres. Buketterne bliver bundet med friske blomster af vores faglærte blomsterbindere.

Send en fødselsdagsbuket til Lyngby

Kender du en i Lyngbyder har fødselsdag? Overrask dem med en smuk fødselsdagsbuket og glæd dem på deres dag! Vores fødselsdagsbuket er bundet i dannebrogs farver for at være i rigtigt fest humør! Vi har yderligere tilføjet små flag, for at skille din fødselsdagshilsen ud fra de andre! Send straks din fødselsdagshilsen til Hellerup, for at glæde den du har kær, på deres dag!

Send blomstergaver til Kongens Lyngby

Vi har meget andet end buketter! Vil du sende en anden blomstergave? Du kan herunder se hvad vi ellers kan byde på. Vælg en af de mange blomstergaver, for at glæde den holder af! Du kan garanteret finde noget du synes er interessant som vil glæde din kære i Lyngby. Bestil en blomster levering til Kgs. Lyngby nu, for at få smilet frem på den du holder af.

Levering af begravelses blomster til Lyngby

Du kan her på siden finde et stort udvalg af begravelses binderier. Du kan med sikkerhed finde en bårebuket eller krans til at vise din deltagelse i sorgen. Udtryk din respekt til den afdøde ved at sige et sidste farvel igennem blomster og støt de efterladte med varme tanker.

Bårebuket levering i Lyngby

Vis din deltagelse i sorgen og udtryk din respekt for den afdøde ved at sende en bårebuket til kirken i Kongens Lyngby. Det er nemt at sende en bårebuket til Lyngby, vælg den bårebuket du kunne tænke dig og leveringstid og -sted, så sørger vi for at din blomsterhilsen bliver leverer til kirken.

Begravelses blomster til Lyngby

Der er mange måder at udtrykke sig på. Du kan udover at sende bårebuket til kirken i Kgs. Lyngby, sende andre begravelsesblomster som blomsterkrans og blomsterhjerte.

Kan jeg sende blomster til Lyngby i dag?

Du kan sende blomster til Lyngby i dag, hvis klokken endnu ikke er over 12.00. Du kan sende blomster til hele Storkøbenhavn samme dag også søndag og helligdage. Vi leverer blomster alle dage året rundt, så du kan sende din blomsterhilsen, når du har lyst.

Kan jeg sende blomster til Lyngby søndag?

Der er mange øjeblikke i livet, hvor en buket blomster er det rette at give. Disse øjeblikke ligger oftest en søndag. Vi leverer derfor blomster til Lyngby og omegn søndag så du kan fejre de vigtige øjeblikke i livet. Det kan være en bekendt har fødselsdag en søndag. Det er din gode ret at kunne fejre dine venner og familie på deres gode dag. Du kan derfor på få klik bestille en buket blomster til levering søndag.

 • Send blomster til Christianskirken

  Kender du en der skal begraves eller bisættes fra Christianskirken på Christian X's Allé 120, 2800 Lyngby? Send en blomsterhilsen og vis din deltagelse i sorgen.

 • Send blomster til Lundtofte Kirke

  Bliver der holdt ceremoni i Lundtofte Kirke for en du holdt af? Send en blomsterhilsen til Lundtofte Kirke på Danmarksvej 36, 2800 Lyngby for at vise respekt til den afdøde og deltage i sorgen.

 • Send blomster til Lyngby Kirke

  Har du en som stod dig nær der skal bisættes eller begraves fra Lyngby Kirke? Send en bårebuket eller anden begravelses binderi til Lyngby Kirke på Kirkestræde 1, 2800 Lyngby. Send en blomsterhilsen og vis din deltagelse i sorgen.

 • Send blomster til Stengård Kirke

  Kender du en der skal bisættes eller begraves fra Stengård Kirke på Triumfvej 2, 2800 Lyngby? Send en bårebuket eller anden begravelsesbinderi for at tage afsked og vise deltagelse i sorgen.

 • Send blomster til Lyngby Parkkirkegård

  Bliver der hold bisættelse eller begravelsesceremoni for en du holdt af på Lyngby Parkkirkegård? Send en blomsterhilsen til Lyngby Parkkirkegård og tilhørende kapel på Gyrithe Lemches Vej 9, 2800 Lyngby. Vi din deltagelse i sorgen med en bårebuket, krans eller anden begravelsesbinderi.

 • Send blomster til Sorgenfri Kirkegård

  Send blomster til Sorgenfri Kirkegård på Skovbrynet 14, 2800 Lyngby, for at deltage i sorgen og vise respekt til den afdøde, ved bisættelsen eller begravelsen. En bårebuket eller anden begravelsesbinderi er, en god måde at tage afsked og sige et sidste farvel.

 • Send blomster til Sankt Knud Lavard Kirke

  Har du mistet en der stod dig nær, som skal bisættes eller begraves fra Sen Knud Lavard Kirke på Lyngbygårdsvej 1A, 2800 Lyngby? Send en bårebuket til kirken for at deltage i sorgen og vise respekt for den afdøde.