Buket levering til Herlev hospital, levering samme dag!

Opmuntre den du holder af, der er indlagt på Herlev hospital. Har du ikke selv mulighed for at tage forbi, men vil sende en hilsen? Så send blomster eller anden smuk blomsterhilsen lige til hospitalet!

Gavekurv leveret til Herlev hospital

Når du ønsker at opmuntre, en der betyder ekstra meget for dig, er det en super idé at sende en stor gavekurv direkte til Herlev hospital. Send dem en gavekurv, der indeholder chokolade og lækkerier som te og vin. De vil blive urolig glade for en smuk hilsen i form af en stor lækker gavekurv leveret lige til døren!

Dansk kvalitetschokolade leveret lige til Herlev hospital

For mange er det svært at forestille sig en dag uden chokolade. Det er derfor også en god gave at sende med sin blomsterhilsen for at opmuntre en der er indlagt på hospitalet.

Vi kan ikke få nok af denne søde sag, men ikke alle chokolader er lige gode. Heldigvis findes der stadig producenter der prøver at hæve kvaliteten. Hos Xocolatl har de stor respekt for tradition og håndværk, men tør også at eksperimentere med smag, konsistens og farver uden at gå på kompromis med kvalitet.

Kan jeg sende blomster til Herlev hospital i dag?

Du kan sende blomster til Herlev hospital i dag, hvis klokken endnu ikke er over 12.00. Du kan sende blomster til Herlev hospitalsamme dag også søndag og helligdage. Vi leverer blomster alle dage året rundt, så du kan sende din blomsterhilsen og opmuntre en, når du har lyst.

Kan jeg sende blomster til Herlev hospital søndag?

Du kan sende blomster til Herlev hospital søndag også samme dag. Er klokken endnu ikke over 12.00, så skynd dig og bestil din blomsterlevering til Herlev hospital. Gør du det, leverer vi din blomster hilsen allerede i dag.

Vi hjælper dig med at sprede blomsterglæde på Herlev hospital

Lad os sammen gøre Herlev Hospital mere glad, med smukke blomster! Blomster er ikke kun smukt for øjnene men også sjælen. Blomster giver smil på læben og varme tanker. Vi tror derfor på din kære kan få gavn af en smuk blomster hilsen.

Blomster levering til ALLE Hovedstans hospitlaer

Vi leverer ikke kun blomster til Herlev hospital, men også Hovedstadens andre hospitaler. Send en blomster hilsen til en af hovedstadens hospitaler nu.