SEND BLOMSTER TIL HOSPITALER

Send en blomster hilsen til hospitalet og spred glæde i en svær tid.

Vælg din blomsterhilsen og modtager så sørger vi for, at friske blomster bundet med kærlighed, bliver leveret rettidigt til den heldige modtager.

SEND BUKET BLOMSTER TIL HOSPITALET

Vil du opmuntre en patient indlagt på et af Storkøbanhavns hospitaler? Send en blomsterhilsen og vær med til at sprede glæde på hospitalerne.

 • Floristens Valg
  Floristens Valg-Buket-e-BLOMST.dk
  Normalpris
  fra 265,00 kr
  Udsalgspris
  fra 265,00 kr
  Normalpris
  Stykpris
  pr. 
  Udsolgt
 • Festlig Buket
  Festlig Buket-Buket-e-BLOMST.dk
  Normalpris
  fra 245,00 kr
  Udsalgspris
  fra 245,00 kr
  Normalpris
  Stykpris
  pr. 
  Udsolgt
 • Glad Buket
  Glad Buket-Buket-e-BLOMST.dk
  Normalpris
  fra 265,00 kr
  Udsalgspris
  fra 265,00 kr
  Normalpris
  Stykpris
  pr. 
  Udsolgt
 • Rosendrøm
  Rosendrøm-Buket-e-BLOMST.dk
  Normalpris
  fra 300,00 kr
  Udsalgspris
  fra 300,00 kr
  Normalpris
  Stykpris
  pr. 
  Udsolgt

SEND BLOMSTER OG GAVER

Vælg en af de mange blomstergaver, for at glæde den holder af!

Send blomster til Gentofte Hospital

Er en du kender indlagt på Gentofte Hospital og synes du at personen fortjener en smuk blomster hilsen. Så er du kommet til det rette sted. Du kan her på siden, nemt bestille blomster til levering til Gentofte Hospital. Bestil en buket blomster til Gentofte hospital og glæd en du holder af.

Send blomster til Glostrup Hospital

Kender du en på Glostrup hospital, som fortjener en smuk blomster hilsen? Bestil her på siden en buket blomster til levering på Glostrup Hospital, til personen du synes fortjener den.

Send blomster til Herlev Hospital

Vil du sende blomster til Herlev Hospital? Bestil her på siden blomster til levering på Herlev Hospital. Overrask og opmuntre en patient på Herlev Hospital med din smukke blomster hilsen overraskelse.

Send blomster til Hvidovre Hospital

Vil du opmuntre en der indlagt på Hvidovre Hospital? Du kan nemt sende blomster til Hvidovre hospital igennem webshoppen. Bestil blomster levering til Hvidovre Hospital og glæd en du holder af.

Send blomster til Frederiksberg Hospital

Glæd en du holder af på Frederiksberg Hospital ved at sende dem en smuk blomster hilsen. Blomster levering til Frederiksberg Hospital sker alle ugens 7 dage, så du nemt kan glæde en du holder af.

Send blomster til Bispebjerg Hospital

Bestil nemt blomsterlevering til Bispebjerg Hospital. Send blomster til Bispebjerg hospital og glæd en du holder af. Du kan bestille blomster til levering alle ugens 7 dage, året rundt.

Send blomster til Amager Hospital

Du kan på få trin bestille en buket blomster til levering til Amager Hospital. Send blomster til Amager Hospital og glæd en du holder af.

Så nemt er det at sende blomster, til et hospital i Storkøbenhavn.

1. Vælg din gave og evt. andre godter
2. Skriv hvornår modtageren skal modtage din blomster hilsen
3. Afgiv din bestilling

Så har du gjort din del og vi sørger for at den heldige, modtager en utrolig smuk blomster hilsen.

Kan jeg sende blomster til Hospital i dag?

Du kan sende blomster til alle hospitaler i Storkøbenhavn i dag, hvis klokken endnu ikke er over 12.00. Du kan sende blomster til hospitaler samme dag også søndag og helligdage. Vi leverer blomster alle dage året rundt, så du kan sende din blomster hilsen og opmuntre en, når du har lyst.

Kan jeg sende blomster til hospital søndag?

Du kan sende blomster til alle hospitaler i Storkøbenhavn søndag også i dag. Er klokken endnu ikke over 12.00, så skynd dig og bestil din blomsterlevering til hospitalet. Gør du det, leverer vi din blomster hilsen allerede i dag.

Gør din blomstergaver endnu bedre med Chokolade, Blomster og Te.

Vil du give modtageren lidt mere glad kan du med fordel sende chokolade, te eller bamse med din ordre. Du kan let glæde din modtager med vores luksus chokolade produceret i Danmark. Vores lækre te er på samme vis også produceret i Danmark.