Buket levering til hospitalet, levering samme dag!

Opmuntre den du holder af, der er indlagt på et af hovedstadens hospitaler. Har du ikke selv mulighed for at tage forbi, men vil sende en hilsen? Så send en smuk blomsterhilsen lige til hospitalet!

Gavekurv leveret til hospitalet

Når du ønsker at opmuntre, en der betyder ekstra meget for dig, er det en super idé at sende en stor gavekurv. Send dem en gavekurv, der indeholder chokolade og lækkerier som te og vin. De vil blive urolig glade for en smuk hilsen i form af en stor lækker gavekurv leveret lige til døren!

Dansk kvalitetschokolade leveret lige til hospitalet

For mange er det svært at forestille sig en dag uden chokolade. Det er derfor også en god gave at sende med sin blomsterhilsen for at opmuntre en der er indlagt på hospitalet.

Vi kan ikke få nok af denne søde sag, men ikke alle chokolader er lige gode. Heldigvis findes der stadig producenter der prøver at hæve kvaliteten.

Hos Xocolatl har de stor respekt for tradition og håndværk, men tør også at eksperimentere med smag, konsistens og farver uden at gå på kompromis med kvalitet. Xocolatl producerer dansk kvalitetschokolade der er en fantastisk godbid for folk i alle aldre og med alle præferencer. Vi har mange af deres lækre smagsvarianter på lager, som de fleste vil elske.

 • Send blomster til Gentofte Hospital

  Er en du kender indlagt på Gentofte Hospital og synes du at personen fortjener en smuk blomster hilsen. Så er du kommet til det rette sted. Du kan her på siden, nemt bestille blomster til levering til Gentofte Hospital. Bestil en buket blomster til Gentofte hospital og glæd en du holder af.

 • Send blomster til Glostrup Hospital

  Kender du en på Glostrup hospital, som fortjener en smuk blomster hilsen? Bestil her på siden en buket blomster til levering på Glostrup Hospital, til personen du synes fortjener den.

 • Send blomster til Herlev Hospital

  Vil du sende blomster til Herlev Hospital? Bestil her på siden blomster til levering på Herlev Hospital. Overrask og opmuntre en patient på Herlev Hospital med din smukke blomster hilsen overraskelse.

 • Send blomster til Hvidovre Hospital

  Vil du opmuntre en der indlagt på Hvidovre Hospital? Du kan nemt sende blomster til Hvidovre hospital igennem webshoppen. Bestil blomster levering til Hvidovre Hospital og glæd en du holder af.

 • Send blomster til Frederiksberg Hospital

  Glæd en du holder af på Frederiksberg Hospital ved at sende dem en smuk blomster hilsen. Blomster levering til Frederiksberg Hospital sker alle ugens 7 dage, så du nemt kan glæde en du holder af.

 • Send blomster til Bispebjerg Hospital

  Bestil nemt blomsterlevering til Bispebjerg Hospital. Send blomster til Bispebjerg hospital og glæd en du holder af. Du kan bestille blomster til levering alle ugens 7 dage, året rundt.

 • Send blomster til Amager Hospital

  Du kan på få trin bestille en buket blomster til levering til Amager
  Hospital. Send blomster til Amager Hospital og glæd en du holder af.

Så nemt er det at sende blomster, til et hospital i Storkøbenhavn.

- Vælg din gave og evt. andre godter

- Skriv hvornår modtageren skal modtage din blomster hilsen

- Afgiv din bestilling

Så har du gjort din del og vi sørger for at den heldige, modtager en utrolig smuk blomster hilsen.

Kan jeg sende blomster til Hospital i dag?

Du kan sende blomster til alle hospitaler i Storkøbenhavn i dag, hvis klokken endnu ikke er over 12.00. Du kan sende blomster til hospitaler samme dag også søndag og helligdage. Vi leverer blomster alle dage året rundt, så du kan sende din blomster hilsen og opmuntre en, når du har lyst.

Kan jeg sende blomster til hospital søndag?

Du kan sende blomster til alle hospitaler i Storkøbenhavn søndag også i dag. Er klokken endnu ikke over 12.00, så skynd dig og bestil din blomsterlevering til hospitalet. Gør du det, leverer vi din blomster hilsen allerede i dag.

Er patienten blevet udskevet?

Er den du vil sende en blomstethilsen til, blevet udskrevet? Så kan du med fordel sende din hilsen til deres hjemmeadresse. vi leverer blomster i hele Storkøbenhavn, så du nemt kan glæde dem du holder af. Bestil blomster levering til København og omegn, nemt og hurtigt.