Buket levering til Rigshospitalet, levering samme dag!

Opmuntre den du holder af, der er indlagt på Rigshospitalet. Har du ikke selv mulighed for at tage forbi, men vil sende blomster og en hilsen? Så bestil blomster levering til København, hvor Rigshospitalet er beliggende!

Gavekurv leveret til Rigshospitalet

Når du ønsker at opmuntre, en der betyder ekstra meget for dig, er det en super idé at sende en stor gavekurv direkte til Rigshospitalet. Send dem en gavekurv, der indeholder chokolade og lækkerier som te og vin. De vil blive urolig glade for en smuk hilsen i form af en stor lækker gavekurv leveret lige til døren!

Dansk kvalitetschokolade leveret lige til Rigshospitalet

For mange er det svært at forestille sig en dag uden chokolade. Det er derfor også en god gave at sende med sin blomsterhilsen for at opmuntre en der er indlagt på hospitalet.

Vi kan ikke få nok af denne søde sag, men ikke alle chokolader er lige gode. Heldigvis findes der stadig producenter der prøver at hæve kvaliteten. Hos Xocolatl har de stor respekt for tradition og håndværk, men tør også at eksperimentere med smag, konsistens og farver uden at gå på kompromis med kvalitet.

Kan jeg sende blomster til Rigshospitalet i dag?

Du kan sende blomster til Rigshospitalet i dag, hvis klokken endnu ikke er over 12.00. Du kan sende blomster til Rigshospitalet samme dag også søndag og helligdage. Vi leverer blomster alle dage året rundt, så du kan sende din blomsterhilsen og opmuntre en, når du har lyst.

Kan jeg sende blomster til Rigshospital søndag?

Du kan sende blomster til Rigshospitalet søndag også samme dag. Er klokken endnu ikke over 12.00, så skynd dig og bestil din blomsterlevering til Rigshospitalet. Gør du det, leverer vi din blomster hilsen allerede i dag.

Opmuntre en der fortjener det på Rigshospitalet med smukke blomster

Del blomster glæde i Rigshospitalet med en smuk buket eller anden blomstergave. Gør personen glad med en blomster hilsen. Du kan i webshoppen finde blomster i høj kvalitet til enhver anledning. Vi vil med glæde hjælpe dig, med at få dine bekendte til at smile. Vi kan garantere dig, at du i Webshoppen finder noget, til enhver lejlighed og smag. Blomsterne bliver bundet på leveringsdagen af faglærte kreative florister.

Rigshospitalets anvisninger

Følg rigshospitalets anvisninger så vi kan leverer blomsterne til den rette patient hurtigst muligt og uden nogle problemer. Oplys venligst 4-cifret afdelings nummer så vi kan leverer din blomsterhilsen til patienten på rigshospitalet uden problemer. Du kan få mere information om blomster og andet levering til en patient på rigshospitalet her.

Blomster levering til ALLE Hovedstans hospitlaer

Vi leverer ikke kun blomster til Rigshospitalet, men også Hovedstadens andre hospitaler. Send en blomster hilsen til en af hovedstadens hospitaler nu.